Welkom bij Huur Archery Tag!

Welkom bij Huur Archery Tag, uw verhuurbedrijf voor boogschieten trefbal en nog veel meer!

Wij bieden de leukste en meest uitdagende activiteiten voor uw feest, evenement of bedrijfsuitje. Onze boogschiet sets voor trefbal zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Huur bij ons boogschieten trefbal materiaal en organiseer je eigen spannende boogschieten trefbal evenement op elke gewenste locatie !

Afhalen in Leuth ( bij Nijmegen) of verzending van de archery tag set is ook mogelijk naar ieder PostNL servicepunt in Nederland

Wat is boogschieten trefbal?

Boogschieten trefbal is een combinatie van boogschieten en trefbal.

Het is een unieke leuke activiteit die zorgt voor veel plezier en competitie voor deelnemers van alle leeftijden en niveaus. Het spel vereist strategisch denken, hand-oog coördinatie en teamwork om de tegenstanders te verslaan.

Onze archery tag boogschiet sets zijn voorzien van zachte uiteinden, waardoor het spel veilig is voor alle deelnemers.

Als u op zoek bent naar een leuke en unieke activiteit voor uw volgende feest of evenement, dan is boogschieten trefbal zeker de moeite waard om te proberen!

Onze verhuur sets zijn gemakkelijk te gebruiken, waardoor het spel binnen enkele minuten kan beginnen. Het enige dat u nodig heeft is een geschikte locatie..

Verzending is mogelijk binnen Nederland

archery tag actie
archery tag actiefoto
archery tag in actie
archery tag actie
Waarom boogshieten trefbal Huren

Onze boogschiet trefbal sets zijn niet alleen geschikt voor feesten en evenementen, maar ook voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes .

Boogschieten trefbal is een geweldige manier om teamwork en communicatie binnen uw team te verbeteren. Het spel vereist strategische planning en samenwerking om te winnen, waardoor het een geweldige activiteit is voor teambuilding en het verbeteren van de teamgeest.

Onze Boogschiet trefbal set bevat:

Per speler ontvangt u

  • 1x Archery tag Boog van 1,36 M (56 inch)

  • 2x Speciale veilige archery Pijlen 

  • 1x Veiligheidmasker

Per boeking ontvangt u daarnaast:

  • 1x instructie & speluitleg

  • 1x fluitje

Minimale afname is 6 sets per boeking. Het gewenste aantal kunt u aangeven tijdens het boeken van de archery tag set.Onze set is geschikt voor spelers vanaf 9 jaar en ouder

Boek uw Archery Attack sets

boekingen worden afgehandeld door Ruuds Feestverhuur

Archery attack huren set

Waarom kiezen voor onze boogschieten trefbal sets? Wij bieden:

  1. Flexibiliteit: Speel archery tag waar en wanneer je maar wilt. Wij zorgen voor de materialen, jij kiest de locatie.
  2. Veiligheid: Onze materialen zijn van hoge kwaliteit , zodat je met een gerust hart kunt spelen.
  3. Fun: Archery attack is een onvergetelijke ervaring vol spanning, competitie en plezier. Het is een perfecte activiteit voor een groep om samen te lachen en herinneringen te maken.
  4. Teamwork: Archery attack bevordert samenwerking en teambuilding. Het vereist strategie, communicatie en teamwork om te winnen, wat het ideaal maakt voor bedrijfsuitjes of teambuilding evenementen.
  5. Verzending: Wij bieden de mogelijkheid aan om de spullen te laten leveren op een postNL locatie bij jou in de buurt waardoor je nooit ver van huis hoeft om de spullen op te halen.

Dus waar wacht je nog op? Huur archery tag en organiseer een onvergetelijk evenement op jouw eigen locatie. Neem contact met ons op en ontdek de opwindende wereld van archery attack!

Handleiding boog

Het boogschieten trefbal materiaal

De Boog

De boog is een 56 inch (gemonteerd 1,36 m)
De boog heeft een trekkracht van 20 lbs bij treklengte van 26 inch en daarmee ook geschikt voor kinderen.

Echter kinderen nooit zonder toezicht een boog laten gebruiken

Zowel links als rechtshandige mensen kunnen deze boog gebruiken.

 

De pijlen

Dankzij de extra veilige zacht rubberen punt is deze pijl zeer geschikt voor boogschieten trefbal . Om de veiligheid van de gebruiker te garanderen is deze pijl uitgebreid getest op diverse onderdelen zoals: veiligheid, duurzaamheid, materiaal technisch etc.

Deze pijlen worden aangeraden door de stichting veilig werken buitensport.Door de uitgebreide tests heeft deze pijl een goede vlucht, groot bereik, optimale veiligheid, duurzaamheid en uiteraard betrouwbaarheid.

De lengte van de pijl is 83cm en heeft een zachte rubberen punt. Als je geraakt wordt voel je het wel maar dit doet geen pijn en laat geen blauwe plekken achter zoals bij paintball bijvoorbeeld.

aarchery tag boog
archery tag pijl